Despre

Cândva marea nu va mai fi, pentru că oglindirea şi adâncul nu-şi vor mai avea rostul.

Până atunci vom fi mereu navigatori ori naufragiaţi întru încercarea Oceanului. Al Phagora e un tărâm în care păşeşti uneori fără să vrei, înainte de a aluneca în apele mării care se întind deasupra oricărui lucru.

5 Responses to “Despre”

  1. Ivy Says:

    Intai a fost marea, apoi ce vedem.

    Liked by 1 person

  2. Mari Says:

    Articolele dv sunt provocatoare, incitante si foarte interesante si apreciez foarte tare munca dv !
    Sunt de asemenea incantata ca apreciati munca si blogul nostru colectiv « La valise du calibre » si tin sa va multumesc pentru inscriere.
    Va asteptam cu drag si pe varianta in limba romana « Geamantanul de sabloane » https://geamantanuldesabloane.wordpress.com/
    Experienta si opiniile dvs ne-ar foarte utile…
    Toate cele bune !
    Mari

    Liked by 1 person

    • Nautilus Says:

      Vă mulțumesc.
      Varianta în limba română a blogului dvs. îmi este mai utilă, pentru că franceza mea s-a cam atrofiat. În zilele noastre, în care toată lumea vorbește limbi străine, devine mai interesant să nu le vorbești 🙂

      Dar, dincolo de asta, e un mare plus să-i spui ceva omului pe limba lui maternă, chiar dacă știe și altele. Impactul e mai profund, chiar dacă asta nu se vede imediat.

      Liked by 3 people

  3. Mari Says:

    Astept cu mare interes opinia dvs in limba noastra materna pe varianta in limba romana a blogului. Sunt sigura ca voi avea ce invata din experienta dvs.
    Weekend excelent atat dvs cat si cititorilor dvs !

    Liked by 1 person

  4. Roximoronica Says:

    Bună ziua. Am încercat să vă scriu un email la adresa al_phagora@email.ro, dar am primit un mesaj cu failure delivery. Vă rog să-mi lăsați o adresă de email la care să vă pot contacta. Vă mulțumesc. O zi bună!

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.